Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Опитненський старостинський округ Бахмутської міської ради» (код ЄДРПОУ: 04590582) був реорганізований і увійшов до складу Бахмутської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Опитне
Бахмутський район, Донецька область

Новини Опитненської сільської ради

 

На Луганщині СБУ виявила два схрони з протитанковими та мінометними мінами

11:29, 10-03-2020

Служба безпеки України викрила у Луганській області два місця незаконного зберігання військових засобів ураження.

Так зі схованки, облаштованої поблизу лінії розмежування на околицях селища Трьохізбенка, правоохоронці вилучили одинадцять протитанкових мін ТМ-62 загальною вагою 83 кг тротилу, понад тридцять снарядів АС-30 та гранатомет ПГ-7.

Інше місце протиправного зберігання зброї та боєприпасів співробітники СБУ виявили у Лисичанську. Засоби ураження зберігалися у приватному гаражі, який, за оперативною інформацією, належав колишньому учаснику незаконних збройних формувань так званої «ЛНР».

Зі схованки правоохоронці вилучили чотири мінометні міни, дві тротилові шашки загальною вагою 400 грамів, шість гранат Ф-1 та набої калібру 7,62 мм.

Триває досудове розслідування для встановлення всіх обставин правопорушення і притягнення до відповідальності осіб, причетних до протиправної діяльності.

Заходи з виявлення та знешкодження засобів ураження проводились спільно з поліцією та піротехнічними підрозділами ДСНС.

- See more at: https://ssu.gov.ua/ua/news/1/category/2/view/7255#.u11Ho8ut.dpbs

 

Шановні жителі Опитненського старостинського округу!

4 березня 2020 року о 15.00 годині відбудеться обговорення

Стратегії розвитку Бахмутської міської ОТГ та Соціального проекту на 2020 рік.

Обговорення відбудеться в актовій залі Опитненської школи.

Запрошуємо усіх бажаючих!

З повагою, Бахмутська міська рада

 

 

СБУ спільно з європейськими партнерами блокували діяльність міжнародного угруповання контрабандистів

16:33, 21-02-2020

Служба безпеки України спільно з Євроюстом, Європолом і правоохоронними органами Франції, Польщі та Словаччини блокувала діяльність потужного міжнародного угруповання, яке спеціалізувалося на виробництві й контрабанді оптових партій заборонених сильнодіючих речовин.

   

За попередніми даними слідства, учасники групи налагодили механізм нелегального виробництва стероїдів для продажу на території ЄС та України. Хімічні сполуки для виготовлення анаболіків вони імпортували з країн Східної Азії. Фігуранти виготовляли і зберігали товар у спеціально облаштованих лабораторіях та складах на території однієї з європейських країн.

Клієнтів учасники угруповання підшукували на спеціалізованих сайтах та переправляли товар замовникам через сервіси міжнародного поштового зв’язку і приватних перевізників.

      

Для легалізації прибутків від незаконної діяльності вони використовували мережу підставних фірм, зареєстрованих у різних країнах.

У ході міжнародної спецоперації, до якої було залучено понад 270 правоохоронців, на території ЄС затримано 24 фігурантів та заарештовано активів на загальну суму майже 2,1 мільйона євро. Під час обшуків у помешканнях ділків, зокрема на території України, а також в лабораторіях, складах та офісах фірм виявлено додаткові докази протиправної діяльності.

Операція з викриття та блокування діяльності міжнародного угруповання проводилась спільно з Головним управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю і Головним слідчим управлінням СБУ під процесуальним керівництвом Офісу Генерального прокурора України.

- See more at: https://ssu.gov.ua/ua/news/1/category/21/view/7176#.l84GWzuY.dpbs

 

Посадовці Державної податкової служби сприяли виведенню у «тінь» понад 500 мільйонів гривень щомісяця

Служба безпеки України викрила та припинила діяльність посадовців Державної податкової служби, які сприяли комерсантам у виведенні в тіньовий сектор економіки понад 500 мільйонів гривень щомісяця.

Оперативники спецслужби встановили, що чиновники здійснювали несанкціоновані дії із службовою інформацією. Таким чином зловмисники давали можливість низці «конвертаційно-транзитних» груп оминати систему автоматизованого моніторингу оцінки ступенів ризику і, як наслідок, ухилятись від сплати податків в особливо великих розмірах.

Для реалізації оборудки посадовці департаменту обслуговування платників та інформаційних технологій, департаменту моніторингу ризикових операцій і доходів ДПС України спільно зі службовцями ДПС у Київській, Львівській, Миколаївській, Волинській та Донецькій областях і місті Києві вступили у змову з власниками ІТ-підприємства. Ця компанія здійснює розробку відповідного програмного забезпечення для ДПС та знає алгоритми роботи електронних інформаційних ресурсів ДФС України. Як розробники систем захисту цих ресурсів комерсанти створили можливість для забезпечення незаконного формування податкового кредиту з ПДВ суб’єктам реального сектору економіки. Для цього використовувались понад 300 підконтрольних організаторам фіктивно створених фірм, які через проведення безтоварних операцій та підміни номенклатури товарів/послуг штучно формували податковий кредит замовникам.

За вказаним фактом зареєстровано кримінальне провадження за ст. 364 Кримінального кодексу України.

Наразі тривають слідчі дії.

Заходи з викриття проводилися співробітниками Головного управління по боротьбі з корупцією та оргзлочинністю і слідчими СБУ спільно з Державною податковою службою України.

- See more at: https://ssu.gov.ua/ua/news/1/category/2/view/6974?fbclid=IwAR3zT20O0YLizCoQsMoOLY3cfTBEyc1xj4OJrtRBlpiEg-QMHXVNff5m9S4#.DIrKVyFT.dpbs

 

СБУ просить своєчасно повідомляти мешканців м. Бахмут про виявлення можливих ознак підготовки до вчинення диверсій, викриття агентури впливу іноземних спецслужб

image

Бахмутський відділ Служби безпеки України в рамках вжиття превентивних заходів, спрямованих на підвищення рівня протидиверсійного та антитерористичного захисту об’єктів підвищеної небезпеки просить громадян бути пильними та повідомляти, якщо Ви виявили:

  • Факти поширення дезінформації, чуток тощо в т.ч. через соцмережі, ЗМІ та інші ресурси з метою формування панічних настроїв серед населення;
  • Провокаторів, повідомлення або ресурси, які закликають до протестів, акцій громадської непокори тощо;
  • Факти або ознаки диверсійно-розвідувальних груп в районах розміщення військових частин, складів озброєння тощо;
  • Факти або ознаки проведення дезінформаційної діяльності, яка може сприяти дестабілізації ситуації в регіону, державі в цілому, в т.ч. у зв’язку із підготовкою або вчиненням диверсій.

Звертатися можна до будь-якого підрозділу Служби безпеки України. В м. Бахмут та Бахмутському районі  відділ Служби безпеки України знаходиться за адресою: м. Бахмут, вул. Садова 149, тел.. (0627) 44-72-26, (050)-874-12-54, (0629) 52-53-94.

 

Долучайтесь до розробки Стратегії розвитку Донеччини!

У регіоні формується Стратегія розвитку Донецької області на період до 2027 року.

Мета – зробити цей процес максимально відкритим та врахувати інтереси кожного. 

Просимо приділити кілька хвилин та відповісти на питання цієї анкети.

Це допоможе означити проблеми, що турбують населення, а також визначити пріоритети для забезпечення економічного зростання та комфортного життя в нашому регіоні.

Для заповнення анкети, просимо пройти за посиланням -

 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeFL-hwxEd8ThyBAl_kf-WDL4aGhlPvDBAmoDuPxB_ibl0AlQ/viewform 

 

Проект рішення "Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення з питань добровільного приєднання до територіальної громади м.Бахмут Донецької області"

Дивитись  "Про затвердження Порядку проведення громадського обговоренняз питань добровільного приєднання до територіальної громади м.Бахмут Донецької області"

Лист-запрошення Бахмутського міського голови щодо приєднання нашої громади до територіальної громади м. Бахмут

 

Повідомлення

про оприлюднення проекту регуляторного акту

Опитненської сільської ради Бахмутського району Донецької області

 

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань

оприлюднюється:

Проект регуляторного акту «Про встановлення ставок місцевих податків і зборів на території Опитненської сільської ради Бахмутського району Донецької області на 2018 рік»

Підставою для розробки проекту є Податковий кодекс України, Закони України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та «Про місцеве самоврядування в Україні»

Проект регуляторного акту в повному обсязі та аналізи регуляторного впливу, у відповідності зі ст.ст. 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» буде розміщено на стенді адмінбудівлі Опитненської сільської ради та на офіційному веб-сайті сільської ради http://opytne.rada.org.ua в мережі Інтернет в розділі «Регуляторна діяльність» з метою обговорення.

Зауваження та пропозиції щодо проектів регуляторних актів приймаються в  письмовому або електронному вигляді від фізичних та юридичних осіб на протязі одного місяця з дня його оприлюднення за адресою: Опитненська сільська рада – сщ. Опитне, вул. Київська, 5 тел. 49-46-55,  e-mail: opytnoe.sovet@gmail.com      

Розпочато роботу сайту

Дата створення: 16:27 14.12.2016


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua